Gaming

Livestream Genshin Impact pada 2 Julai 2022 (8PM waktu Malaysia)

HoYoverse mengumumkan tarikh untuk livestream Genshin Impact 2.8, yang akan berlangsung di Twitch sebelum tersedia di Youtube.

Genshin Impact 2.8 semakin hampir, selepas kemas kini 2.7 berakhir. Seperti biasa, HoYoverse menyediakan livestream, untuk menampilkan kandungan baru kepada komuniti gamer Genshin Impact.

Livestream Genshin Impact 2.8 akan berlangsung pada 2 Julai 2022 (8 AM UTC+4) bersamaan dengan 2 Julai 2022 8PM waktu Malaysia iaitu esok.

Global livestream banner menampilkan Aether, Fischl dan Kazuha. Sementara, versi China dan Korea tidak menampilkan Aether. Kemungkinan besar, Kaedehara Kazuha akan muncul semula selepas kemas kini. Kazuha dalam Genshin Impact sangat dinantikan oleh komuniti kerana Kazuha boleh meningkatkan prestasi pasukan. Kaedehara Kazuha ialah adi wira yang menggunakan pedang dalam Genshin Impact. Dia memiliki Anemo Vision dan boleh memberikan Bonus Elemental DMG berdasarkan Penguasaan Elemennya. Selain daripada memberikan sokongan terbaik, Kazuha juga boleh menangani damage yang baik secara perseorangan. Sudah tentu, kerana Samurai tidak sesuai sebagai DPS utama, damage semata-mata datang dari kebolehannya.

Tinggalkan Balasan

error

Mohon share ye! :)

RSS
WhatsApp