Ulasan / Review

TeknologiUlasan / Review

Spotify Premium: berbaloi atau tidak?

Tiap-tiap hari, dalam perjalanan pergi serta pulang ke rumah dari tempat kerja, admin selalu dengar lagu guna radio. Tapi agak penat juga, kalau nak dengar lagu, namun yang disiarkan hanyalah celoteh DJ dan lawak hambar mereka. Admin tak dapat nak follow up dengan lawak mereka. Admin hanya nak dengar lagu. Ya memang ada stesen radio yang sekadar menyiarkan lagu (baik tempatan mahupun barat), namun kadang-kadang admin tak berapa minat dengan lagu yang stesen itu pilih.

Read More
Ulasan / Review

Bila jualan murah Steam?

Steam kebiasaannya melancarkan pelbagai jualan murah secara bermusim sepanjang tahun dengan potongan harga sehingga 75%. Terdapat tujuh jualan murah utama yang sering dianjurkan oleh Steam iaitu …

Read More
Ulasan / Review

5 applikasi yang patut ada pada PC seorang gamer.

Melawan naga dalam game Dragon Age: Inquisition, meneroka Europa dalam game Destiny 2, meneroka dunia Genshin Impact mahupun mencuba adi wira baru dalam game Valorant merupakan antara pengalaman yang tak dapat dilupakan, lebih-lebih lagi apabila dilakukan bersama kawan-kawan online dengan menggunakan PC yang optimum. Kali ini, admin kongsikan 5 perisian atau aplikasi yang amat diperlukan untuk bermain online game.

Read More
error

Mohon share ye! :)

RSS
WhatsApp